ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 20.01.2023 15:09
Кількість переглядів: 127

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Мета проведення закупівлі: забезпечення потреб Суботцівської сільської ради у закупівлі бензину А-95 Євро5 неетильований (в талонах), дизельне паливо Євро5 (в талонах),  од ДК 021:2015 – 09130000-9 нафта і дистиляти) на 2023 рік.

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Суботцівська сільська рада Кропивницького району Кіровоградської області, ЄДРПОУ 04365106, місцезнаходження: Кіровоградська область, Кропивницький район, с.Суботці вул.Центральна,24; категорія замовника - органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

      Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 – 09130000-9 нафта і дистиляти (Бензин А-95 Євро5 неетильований (в талонах), дизельне паливо Євро5 (в талонах). Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-01-20-010447-a.

        Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі (грн.): 270444,50 грн.  з ПДВ.   

        Кількість: 5210 літрів

        Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — до 31 грудня 2023 року. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені у відповідному додатку до тендерної документації та встановлені відповідно до потреб Замовника та з урахуванням загальноприйнятих  норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого розпису бюджету Суботцівської сільської ради на 2023 рік.

Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Визначено відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України №275 від 18.02.2020 року), шляхом порівняння ринкових цін на аналогічний предмет закупівлі, шляхом моніторингу загальнодоступної інформації, яка міститься у відкритих джерелах (у т.ч. на сайтах виробників, в електронних каталогах, рекламі, прас-листах, в електронній системі закупівель «ProZorro»).  

Провідний спеціаліст відділу бухгалтерського

обліку і звітності, уповноважена особа                                                      Ольга МЕЛЬОХІНА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь