Регуляторна діяльність на 2022 рік

Дата: 12.11.2021 14:23
Кількість переглядів: 127

 

Про оприлюднення проєктів регуляторних актів, рішень Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області «Про встановлення ставок єдиного податку на території Суботцівської сільської ради», «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Суботцівської сільської ради», «Про встановлення ставок туристичного збору на території Суботцівської сільської ради», «Про встановлення ставок та пільг земельного податку на території Суботцівської сільської ради»

Розробником проєкту є Суботцівська сільська рада.

Регуляторним органом є Суботцівська сільська рада.

Зазначений проєкт спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до сільського бюджету територіальної громади.

Регуляторним актом передбачається створення умов для надходження до сільського бюджету територіальної громади коштів для реалізації сільських програм.

З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проєкту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Суботцівської сільської ради за посиланням: https://subrada.gov.ua/na-2022-rik-09-27-56-29-04-2021/

Зауваження та пропозиції щодо проєктів регуляторних актів приймаються від фізичних та юридичних осіб у письмовому вигляді упродовж 30 календарних днів з дати оприлюднення повідомлення на офіційному сайті Суботцівської сільської ради за адресою: с. Суботці, вул. Центральна, буд. 24, тел. (05233) 46-2-89, eлектронна адреса: Sybotsivska24@meta.ua.

 

28 квітня 2021 року

Єдиний податок:

Аналіз регуляторного впливу

П Р О Є К Т  Р І Ш Е Н Н Я


Земельні податки:

Аналіз регуляторного впливу

П Р О Є К Т  Р І Ш Е Н Н Я


Нерухоме майно:

Аналіз регуляторного впливу

П Р О Є К Т  Р І Ш Е Н Н Я


Туристичний збір:

 Аналіз регуляторного впливу

П Р О Є К Т Р І Ш Е Н Н Я

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь