Все у ваших руках: як шукачам роботи пришвидшити працевлаштування?

Дата: 09.12.2022 12:32
Кількість переглядів: 121

 

 

Ви здобули освіту, навіть є досвідченим фахівцем, але все ще перебуваєте у пошуках роботи? Знайти бажане вам допоможе Державна служба зайнятості.

Саме вона є посередником на ринку праці і має можливості поєднати інтереси тих, хто шукає роботу, і тих, кому потрібні працівники.

Зацікавило? Тоді час дізнатися більше про ярмарки вакансій та міні-ярмарки. Що на вас там чекає? Це доцільніше розглянути на прикладі. 

Фахівці Олександрійського міськрайонного центру зайнятості організували міні-ярмарок вакансій на замовлення ТОВ «Швейна компанія «ВІД», яке є одним із провідних швейних підприємств України.

У сфері швейної промисловості підприємство близько десяти років, його спеціалізація – пошиття корпоративного та спеціального робочого одягу будь-якої складності.

На Херсонщині мало декілька філій, які успішно провадили діяльність. Втім виробничі плани змінили російські окупанти, які вторглися на територію регіону. Влітку підприємство релокувалось на Черкащину, де фактично з нуля розпочало відновлювати потужності.

 Наразі товариство розширює виробництво і має намір відкрити окрему виробничу ділянку й у місті Олександрія, що на Кіровоградщині. Отже, у перспективі – створення нових робочих місць. Для запуску  виробничої ділянки підприємству потрібні майстер швейного виробництва, технолог і швачки.

Аби оперативно підібрати необхідний персонал, фахівці міськрайонної філії, насамперед, проаналізували професійно-кваліфікаційний склад безробітних, які відповідали вимогам роботодавця, та запросили їх на зустріч з керівником підприємства.  

Під час безпосереднього спілкування директора ТОВ «Швейна компанія «ВІД» Ярослава Скрипника та шукачів роботи йшлося про історію підприємства, етапи його розвитку та виробничі плани. Детально присутні були ознайомлені з вимогами до претендентів на вільні робочі місця, умовами праці та її оплати, соціальними гарантіями тощо.

Кожен запрошений шукач роботи мав змогу поставити уточнюючі питання, які його цікавили, а також отримати розгорнуті відповіді.

Більша частина безробітних виявила бажання працювати швачками, тому заповнили анкети із зазначенням особистих контактів та вже очікують на запрошення працедавця.

Ви роботодавець, який має вільні робочі місця чи створюєте нові, плануєте підвищити професійні компетенції працівників чи організувати навчання за професіями, що необхідні вашому підприємству? Або ж ви перебуваєте у пошуках роботи і самотужки це зробити не вдається? Звертайтесь до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR

 

         Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь