У яких випадках припиняється виплата допомоги по безробіттю?

Дата: 09.12.2022 12:31
Кількість переглядів: 120

 

 

Випадки припинення виплати допомоги по безробіттю виписані у пунктах 1 та 2 частини 1 статті 31 ЗаконуУкраїни «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття». 

У першому пункті йде мова про припинення виплати у разізакінчення строку виплати допомоги по безробіттю.

Другий пункт визначає випадки припинення виплати у разі припинення реєстрації безробітного відповіднодо статті 45 Закону України «Про зайнятість населення»(19 підстав та припинення реєстрації з інших підстав, передбачених порядком реєстрації безробітних).

Слід зазначити, що в пункті 3-3 прикінцевих положень ЗаконуУкраїни «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» під час дії воєнного стану визначена ще одна підстава для припинення виплати – перетин зареєстрованим безробітним державного кордону України у разі безперервного перебування ним за кордоном понад 30 календарних днів.

Ознайомитись зі статтею 45 Закону України «Про зайнятість населення» та у цілому з його текстом, можна на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://www.dcz.gov.ua/docs?page=5

Є питання, що стосуються сфери зайнятості та виплати допомоги по безробіттю? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або телефонуйте на «гарячу лінію» обласного центру зайнятостіhttps://cutt.ly/HMAUMJQ

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь