Важлива інформація для підприємців та підприємств

Дата: 05.12.2022 11:57
Кількість переглядів: 197

Міністерство аграрної політики та продовольства України звернулось до іноземних партнерів та благодійних організацій з проханням надати генераторне обладнання для живлення підприємств агропромислового комплексу. З метою оцінки фактичної потреби у аварійному живленні електроенергією виробничих об’єктів проводиться опитування сільськогосподарських виробників, підприємств харчової та переробної промисловості, зареєстрованих у Державному аграрному реєстрі.

Для проходження вищезазначеного опитування необхідно зареєструватись у Державному аграрному реєстрі (ДАР) за посиланням https://www.dar.gov.ua/. Усі нові користувачі, зареєстровані в ДАР з 29 листопада по 7 грудня 2022 року отримають на електронну пошту посилання на опитувальний лист.

У разі виникнення питань щодо реєстрації представникам підприємств можна звернутися до працівників департаменту за адресою: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84 (каб. 216) або зателефонувати за конт. номером - 099­921-54-41 (Висоцький Валентин Іванович), де проконсультують та, за потреби, нададуть практичну допомогу.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь