Одяг для військових: швейне підприємство з Херсона відкриває нову виробничу ділянку на Кіровоградщині

Дата: 14.11.2022 14:20
Кількість переглядів: 110

 

 

ТОВ "Швейна компанія "ВІД" – одне з провідних швейних підприємств України, яке  займається розробкою, пошиттям корпоративного та спеціального робочого одягу будь-якої складності.

Близько десяти років підприємство успішно працювало на Херсонщині, мало декілька філій по області. Втім виробничі плани змінили російські окупанти, які вторглися на територію регіону.

Влітку підприємство релокувалось на Черкащину, де фактично з нуля розпочало відновлювати потужності: ні обладнання, ні сировини вивезти з окупації не вдалось. І попри все, підприємство відновило свою роботу та вже успішно працює в Черкасах. Наразі товариство розширює виробництво і має намір відкрити окрему виробничу ділянку у м. Світловодськ, що на Кіровоградщині. Це близько 30 нових робочих місць.

Тож, аби допомогти підприємству укомплектувати вільні робочі місця фахівці Світловодської міськрайонної філії обласного центру зайнятості організували міні-ярмарок вакансій, попередньо опрацювавши професійно-кваліфікаційний склад безробітних, аби максимально задовольнити кадрові потреби роботодавця. Поспілкуватися з директором підприємства  Скрипником Ярославом та заступником директора з управління персоналом Березою Наталією виявили бажання майже 60 незайнятих трудовою діяльністю громадян, які стали учасниками заходу, що пройшов у міськрайонній філії.  

Запитань було чимало: щодо наявних вакансій, умов та оплати праці кожної з них, специфіки та графіка роботи, вимог щодо професійних якостей працівників, а також можливості кар’єрного зросту.

Начальник виробництва, технолог, майстер та швачки – саме таких фахівців наразі потребує підприємство для роботи на новоствореній виробничій дільниці. Заробітну плату пропонують від 12 000 до 15 000 грн. Роботодавець готовий брати на роботу людей без досвіду роботи та здійснювати разом зі службою зайнятості професійне навчання, у т. ч. й безпосередньо на виробництві.

         Насамкінець заходу Н. Береза провела анкетування претендентів на посаду швачки, а директор підприємства провів співбесіди з кандидатами на посади технолог, майстер та начальник виробництва.

«Ми маємо тримати наш економічний фронт – це підтримка наших громад і підсилення для економіки. Збереження  повноцінного функціонування економіки настільки ж пріоритетне, як і отримання перемоги над ворогами. Не забуваймо, що саме економіка – це той маховик, що підтримує захисників на фронті і цивільних у тилу. Ми повинні працювати, навчатися та допомагати тим, хто зараз найбільше того потребує. Тільки разом до Перемоги!», - наостанок додав директор підприємства  Скрипник Ярослав.

Ви роботодавець та шукаєте кваліфікованих фахівців? Ми вам допоможемо! Звертайтеся за допомогою до відділу організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером 0(522) 32 08 01 або до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR

Чи ви шукаєте роботу і самотужки це зробити не вдається? Для вирішення вашого питання рекомендуємо звернутися до найближчого центру зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Крім того, доєднуйтесь до чат-боту у Telegram t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь