Як стати широкопрофільним верстатником? Вихід –  звернення до служби зайнятості

Дата: 07.11.2022 14:10
Кількість переглядів: 115

 

 

Робота на токарних, фрезерних та шліфувальних верстатах – це про працю верстатника. З грубого  шматка металу цей фахівець робить ювелірну  деталь з блискучою поверхнею.

Є бажання стати таким фахівцем? Державна служба зайнятості організує навчання за професією «Оператор верстатів з програмним керуванням».

Лише за 4, 5 місяця викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості навчать працювати на верстатах з програмним керуванням, керувати устаткуванням, налагоджувати верстати на різні види оброблення металу тощо.

Де застосує опановані знання такий фахівець? Відповідь є – сфера машинобудування, верстатобудування, авіа- і суднобудування, деревообробки і меблевого виробництва.

Не зволікайте, опановуйте одну з найпоширеніших робітничих професій разом зі службою зайнятості!Навчання розпочинається 14 листопада 2022 року.

Деталі  організації професійного навчання у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у листопаді 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.

МиєуTelegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь