Вирощування свиней: від бізнес- ідеї до сталого доходу – про все на курсах

Дата: 27.10.2022 16:17
Кількість переглядів: 119

 

 

Розведення свиней для початківців як бізнес: з чого почати, ефективні технології, нюанси утримання та вирощування свиней, секрети рентабельності інвестицій. Про все це - на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Мале підприємництво на селі. Свинарництво», що організовує Державна служба зайнятості.

Навчання будуть проводити викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Старт навчання – 31 жовтня 2022 року.

Зацікавила пропозиція? Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Контакти тут: https://cutt.ly/OJ48QYR.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у жовтні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L. 

Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь