ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 27.10.2022 15:08
Кількість переглядів: 206

 

Предмет закупівлі: Послуги з грейдерування доріг та інші супутні роботи у населених пунктах Суботцівської сільської ради, з метою утримання вуличної шляхової мережі» (Код ДК 021:2015:45230000-8  - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)   

Вид процедури: відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-10-27-008203-a

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Необхідність в проведенні грейдеруванні доріг та інших супутних робіт у населених пунктах Суботцівської сільської ради, з метою утримання вуличної мережі виникла у зв’язку з незадовільним станом доріг. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі дефектного акту. Послуги повинні бути якісними, надаватись відповідно до встановлених стандартів, норм і правил проведення послуг з грейдерування доріг. Підрядник повинен гарантувати Замовнику строк експлуатації Об’єкта не менше 5-ти років з моменту закінчення даних робіт. Закупівля послуг із грейдерування доріг здійснюється з метою забезпечення належної якості доріг Суботцівської сільської ради відповідно до державних будівельних норм та зручного руху транспортних засобів.

Обґрунтування   розміру бюджетного призначення:

 Бюджетні призначення визначені в межах Заходів по виконанню Програми капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності на території сіл Суботцівської сільської ради на 2022 рік, затвердженої рішенням сесії Суботцівської сільської ради № 2415  від 23.12.2021.

 Відповідно до ст.4 Закону України «Про публічні закупівлі» планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі.

 Відповідно до розрахунку очікувана вартість становить 170000,00 грн. з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості закупівлі послуг з грейдерування доріг визначено відповідно до «Настанови з визначення вартості будівництва», затвердженої наказом Мінрегіону від 01.11.2011 №281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» та введеної в дію 08.11.2021, дефектного акту.  Обсяги визначено відповідно до потреби, обрахованої Замовником та обсягу фінансування.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь