ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 27.10.2022 15:08
Кількість переглядів: 254

 

Предмет закупівлі: Послуги з грейдерування доріг та інші супутні роботи у населених пунктах Суботцівської сільської ради, з метою утримання вуличної шляхової мережі» (Код ДК 021:2015:45230000-8  - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)   

Вид процедури: відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-10-27-008203-a

 Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Необхідність в проведенні грейдеруванні доріг та інших супутних робіт у населених пунктах Суботцівської сільської ради, з метою утримання вуличної мережі виникла у зв’язку з незадовільним станом доріг. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі дефектного акту. Послуги повинні бути якісними, надаватись відповідно до встановлених стандартів, норм і правил проведення послуг з грейдерування доріг. Підрядник повинен гарантувати Замовнику строк експлуатації Об’єкта не менше 5-ти років з моменту закінчення даних робіт. Закупівля послуг із грейдерування доріг здійснюється з метою забезпечення належної якості доріг Суботцівської сільської ради відповідно до державних будівельних норм та зручного руху транспортних засобів.

Обґрунтування   розміру бюджетного призначення:

 Бюджетні призначення визначені в межах Заходів по виконанню Програми капітального та поточного ремонту автомобільних доріг комунальної власності на території сіл Суботцівської сільської ради на 2022 рік, затвердженої рішенням сесії Суботцівської сільської ради № 2415  від 23.12.2021.

 Відповідно до ст.4 Закону України «Про публічні закупівлі» планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі.

 Відповідно до розрахунку очікувана вартість становить 170000,00 грн. з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості закупівлі послуг з грейдерування доріг визначено відповідно до «Настанови з визначення вартості будівництва», затвердженої наказом Мінрегіону від 01.11.2011 №281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» та введеної в дію 08.11.2021, дефектного акту.  Обсяги визначено відповідно до потреби, обрахованої Замовником та обсягу фінансування.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь