ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 18.10.2022 14:14
Кількість переглядів: 278

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 року «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р.3631 і від 11 жовтня 2016 р. №710» із внесеними змінами, надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-10-17-008539-a

Предмет закупівлі: «Поточний ремонт адміністративного приміщення Суботцівської сільської ради, розташованого за адресою: с. Володимирівка, вул. Центральна,2» ДК 021:2015 : 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи

 Вид процедури: відкриті торги.

Обґрунтування очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення:

         Необхідність в проведенні поточного ремонту адміністративного приміщення виникла у зв’язку з незадовільним його станом. До розрахунку вартості пропозиції Учасника торгів включаються тільки такі будівельні матеріали, машини, механізми, обладнання та устаткування, які безпосередньо будуть застосовані при виконанні ремонтно-будівельних робіт, що є предметом закупівлі.

 

     Очікувана вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі визначено за результатами моніторингу цін на ринку і складає 200000,00 грн. з ПДВ. Розрахунок очікуваної вартості закупівлі послуг з поточного ремонту визначено відповідно до «Настанови з визначення вартості будівництва», затвердженої наказом Мінрегіону від 01.11.2011 №281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» та введеної в дію 08.11.2021, дефектного акту.  Обсяги визначено відповідно до потреби, обрахованої Замовником та обсягу фінансування.

 

  Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

  • Обґрунтування доцільності закупівлі.

     Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері, а саме: проведення  поточного ремонту приміщення/будівель.  Усі матеріали та обладнання, що монтуються повинні бути новими та такими, що не були у використанні. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі дефектного акту. Послуги повинні бути якісними, надаватись відповідно до встановлених стандартів, норм і правил проведення поточного ремонту.  Підрядник повинен гарантувати Замовнику строк експлуатації Об’єкта не менше 12-ти місяців з моменту закінчення даних робіт.

 

 

Обґрунтування обсягів закупівлі:

Обсяги визначено відповідно до потреби, обрахованої Замовником та обсягу фінансування.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь