Укрпошта інформує!

Дата: 18.10.2022 14:11
Кількість переглядів: 157

Кіровоградська дирекція АГ «Укрпошта» протягом багатьох років надає послугу з розповсюдження періодичних друкованих видань України за передплатою.

05 вересня 2022 року розпочалась передплатна кампанія на 2023 рік.

Від рівня розповсюдження періодичних видань значною мірою залежить подальший розвиток інформаційної Сфери, а також інформування населення області та кожного району зокрема щодо роботи обласної та районної влади.

Ваша громада завжди була і є надійним партнером в організації передплатної кампанії на періодичні видання та тісно співпрацює з Кіровоградською дирекцією АТ «Укрпошта» протягом багатьох років.

Сподіваємось на співпрацю та взаєморозуміння і над шіі. Слід відмітити, що тільки за ефективної взаємодії поштовиків, місцевих органів влади і місцевого самоврядування, керівників управлінь, підприємств можна забезпечити рівень передплатних тиражів загальнодержавних та місцевих видань.

З метою популяризації друкованих видань та покращення доступу населення до періодичної преси прошу Вашого сприяння в широкому розголосі інформації щодо передплатної кампанії та можливості здійснення передплати газет та журналів, необхідних для виробничих потреб установ, організацій, підприємств Вашого регіону, а також для задоволення особистих потреб населення.

Зі свого боку КД АТ «Укрпошта» під час передплатної кампанії на 2023 р. організовує низку заходів та запрошує всіх взяти активну участь у них, зокрема:

  1. Акція «Декада передплати». Оформити передплату на видання за акційною (зі знижкою) ціною можливо протягом десяти днів під час передплатної кампанії.
  2. Всеукраїнська акція з доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання!» . Акція має на меті привернули увагу громадськості до проблем дітей-сиріт в Україні та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також надати вихованцям дитячих соціальних закладів можливість читати періодичні друковані видання дитячої та юнацької тематики.

Під час передплатної кампанії споживачам пропонується оформити передплату своїм батькам і виявити у такий спосіб увагу та турбот}7 до своїх близьких людей.

Повідомляємо, що передплатна кампанія на І півріччя 2023 року триватиме:

  • на видання України - до 16 грудня 2022 року,
  • на видання зарубіжних країн - 02 грудня 2022 року,
  • на обласні та районні видання - до 25 грудня 2022 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь