Укрпошта інформує!

Дата: 18.10.2022 14:11
Кількість переглядів: 165

Кіровоградська дирекція АГ «Укрпошта» протягом багатьох років надає послугу з розповсюдження періодичних друкованих видань України за передплатою.

05 вересня 2022 року розпочалась передплатна кампанія на 2023 рік.

Від рівня розповсюдження періодичних видань значною мірою залежить подальший розвиток інформаційної Сфери, а також інформування населення області та кожного району зокрема щодо роботи обласної та районної влади.

Ваша громада завжди була і є надійним партнером в організації передплатної кампанії на періодичні видання та тісно співпрацює з Кіровоградською дирекцією АТ «Укрпошта» протягом багатьох років.

Сподіваємось на співпрацю та взаєморозуміння і над шіі. Слід відмітити, що тільки за ефективної взаємодії поштовиків, місцевих органів влади і місцевого самоврядування, керівників управлінь, підприємств можна забезпечити рівень передплатних тиражів загальнодержавних та місцевих видань.

З метою популяризації друкованих видань та покращення доступу населення до періодичної преси прошу Вашого сприяння в широкому розголосі інформації щодо передплатної кампанії та можливості здійснення передплати газет та журналів, необхідних для виробничих потреб установ, організацій, підприємств Вашого регіону, а також для задоволення особистих потреб населення.

Зі свого боку КД АТ «Укрпошта» під час передплатної кампанії на 2023 р. організовує низку заходів та запрошує всіх взяти активну участь у них, зокрема:

  1. Акція «Декада передплати». Оформити передплату на видання за акційною (зі знижкою) ціною можливо протягом десяти днів під час передплатної кампанії.
  2. Всеукраїнська акція з доброчинної передплати «Відкрий дитині світ читання!» . Акція має на меті привернули увагу громадськості до проблем дітей-сиріт в Україні та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також надати вихованцям дитячих соціальних закладів можливість читати періодичні друковані видання дитячої та юнацької тематики.

Під час передплатної кампанії споживачам пропонується оформити передплату своїм батькам і виявити у такий спосіб увагу та турбот}7 до своїх близьких людей.

Повідомляємо, що передплатна кампанія на І півріччя 2023 року триватиме:

  • на видання України - до 16 грудня 2022 року,
  • на видання зарубіжних країн - 02 грудня 2022 року,
  • на обласні та районні видання - до 25 грудня 2022 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь