У ногу з часом: запрошуємо безкоштовно опанувати професію у сфері ІТ

Дата: 17.10.2022 13:27
Кількість переглядів: 99

 

 

Бажаєте стати фахівцем у сфері інформаційних технологій?

Є бажання навчитися обслуговувати та модернізувати персональні комп'ютери, розробляти й створювати вебсайти, таблиці, презентації, графічні об’єкти – усе це ви можете опанувати разом з Державною службою зайнятості.

Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення – за цією професією 20 жовтня 2022 року стартує професійне навчання.

За 8 місяців викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості допоможуть вам стати висококваліфікованим працівником, який має найсучасніші знання у сфері обробки інформації та програмного забезпечення.

Не зволікайте, навчайтеся та будьте затребуваними фахівцями!

Деталі можна дізнатися у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.

Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь