Шановні підприємці Суботцівської сільської територіальної громади!

Дата: 08.09.2022 11:07
Кількість переглядів: 1058

«Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (Ukreineinvest) надає підтримку бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проєктів, що сприятимуть відновленню економіки України.

Якщо у вас є готові до реалізації інвестиційні проєкти, Ви можете заповнити онлайн-форму за посиланням https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9 , яка буде відкрита для заповнення до 10 вересня 2022 року.

Готові до реалізації проекти будуть презентовані під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, який відбудеться 29 вересня 2022 року в онлайн-форматі. Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проєктів та міжнародної бізнес-спільноти.

Крім цього, проєкти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в Ukreineinvest Guide – універсальному довіднику для іноземних інвесторів.

Контактні особи:

 Ukreineinvest – Назарій Ковальчук, e-mail: nazarii.kovalchuk@ukraineinvest.gov.ua

Департамент економічного розвитку та торгівлі обласної військової адміністрації  - Юрій Колодійчук, тел.: +380661878144.

Копію заповненої форми направити департаменту економічного розвитку та торгівлі обласної військової адміністрації на e-mail: invest@economika.kr-admin.gov.ua

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь