Які зміни відбулись у законодавстві про працю щодо повідомлення про прийняття на роботу працівника?

Дата: 12.08.2022 08:19
Кількість переглядів: 176

 

Нагадаємо, що одним із елементів, що підтверджують легальність трудових відносин, є повідомлення роботодавцем державної податкової служби про прийняття працівника на роботу. Форма такого повідомлення затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 № 413.

Постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2022 № 835(набрала чинності 28.07.2022) внесено зміни до додатку до постанови № 413, яким затверджена форма повідомлення.

Так, у пункті 9 фактично виключені слова «укладення гіг-контакту» та визначено, що цей пункт не заповнюється у разі укладення такого контракту. Пункт 10 доповнений словами «дата укладення цивільно-правового договору». Пункт 11 також доповнено словами «початку виконання робіт (надання послуг) особою на підставі цивільно-правового договору» (йде мова про дату початку виконання робіт).

Примітка. Ознайомитися з текстом постанови № 835 можна на урядовій вебсторінці за посиланням https://cutt.ly/NZOdEKX

Якщо у вас виникають питання, пов'язані зі сферою зайнятості, звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії за місцем вашого перебування або за телефонами, що розміщені тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

Крім того, пропонуємо доєднатися до чат-боту Державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь