Ринок праці відновлюється: які вакансії затребувані на Кіровоградщині

Дата: 28.07.2022 15:12
Кількість переглядів: 170

 

 

Від початку активних бойових дій Україна потрохи оговтується: компанії та бізнес поступово відновлюють роботу та шукають кваліфіковані кадри. Водночас, безробітні готові допомагати у розвитку економіки країни.  

На сьогодні серед актуальних є вакансії як для службовців, так і для  робітників.

Лідером за кількістю вакансій у Кіровоградській області є медична сфера. Роботодавці потребують лікарів загальної практики-сімейного лікаря, анестезіологів, невропатологів, наркологів, ендокринологів, офтальмологів, патологоанатомів, педіатрів, отоларингологів, урологів, психіатрів, лікарів ультразвукової діагностики тощо. Заробітна плата від 4 100 грн до 20 000 грн.

Робітнича сфера пропонує роботу для слюсарів, токарів, електрогазозварників, штукатурів, трактористів-машиністів, малярів, механіків, столярів. Таким фахівцям, роботодавці пропонують заробітну плату від 6 500 грн до 50 000 грн.

У сфері освіти безробітним пропонують наступні вакансії: вчитель закладу загальної середньої освіти, вихователь закладу дошкільної освіти та викладач закладу фахової передвищої освіти. Заробітна плата від 6 500 грн до 7 000 грн.

Також є пропозиції роботи для швачок, бухгалтерів, продавців, кухарів тощо.

Ви шукаєте роботу? Пропонуємо вам переглянути усі актуальні вакансії за посиланням https://is.gd/LQ66ql, а також приєднатися до чат-боту Державної служби зайнятості у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot.

Є питання сфери зайнятості: контакти тут https://cutt.ly/OJ48QYR .

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь