Як стати затребуваним в агропромисловій галузі– підвищуйте кваліфікацію

Дата: 29.06.2022 16:57
Кількість переглядів: 143

 

 

Ви тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва категорії А1?Маєте досвід роботи в агросфері та бажаєте удосконалити знання з правил експлуатації сучасних сільськогосподарських машин,навчитися новітнім технологіям обробітку землі, внесення мінеральних та органічних добрив?Звертайся до служби зайнятості.

01 липня 2022 року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання(підвищення кваліфікації)за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва кат.D1».

Термін навчання – 0,9 міс.

Умови направлення на навчання:

  • професійно-технічна освіта;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка з допуском до професії.

Безробітні громадяни, зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання проходять безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила інформація, деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за                                      тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у липні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3JpR7S1

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь