Полюбляєте створювати затишок у власній оселі? Запрошуємо вас на навчання

Дата: 28.06.2022 19:14
Кількість переглядів: 143

 

 

Робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків – саме таку професію пропонує опанувати Державна служба зайнятості тим, що любить створювати затишок у власній оселі.

Під час навчання ви зможете опанувати та попрактикуватися у проведенні ремонтних робіт різного профілю, монтажу та демонтажу електричних мереж тощо. Завдяки різнобічності професії навчитеся й штукатурним, малярним, шпалерним та теслярським роботам.

Початок навчання 29 червня 2022 року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та триватиме 5,5 місяця.

 

Умови направлення на навчання:

  • повна або базова загальна середня освіта;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка.

 

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила інформація, деталі дізнавайся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за                                      тел. (0522) 32-13-28 або зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь