Підвищити кваліфікацію, удосконалити навички або навчитися новому? Тоді вам до нас!

Дата: 18.05.2022 16:35
Кількість переглядів: 120

 

 

Для підвищення конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці та їх повернення до трудової діяльності державна служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації громадян, які перебувають на обліку в центрах зайнятості.

Уже цьогоріч понад800 безробітних громадян пройшли професійне навчання, що організовувалося з урахуванням потреб ринку праці та вимог роботодавця до підготовки висококваліфікованих робітників.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, кравець, електрогазозварник,слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсарз механоскладальних робіт, водій автотранспортних засобів, продавець продовольчих та непродовольчих товарів, касир торговельного залу, кухар, офіціант, швачка, слюсар-ремонтник, адміністратор, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів  –  за  такими професіями навчалися безробітні Кіровоградщини.

Крім того, для безробітних громадян на замовлення роботодавців проводилисяй курси цільового призначення. Одні з найцікавіших – «Тестування програмного забезпечення», «Особливості видобутку природного каменю», «Школа фермерства 2.0. Технології виконання весняно-польових робіт у сільському господарстві», «Ремонт і технічне обслуговування сучасних тракторів, сільськогосподарських та меліоративних машин», «Створення тривимірної графіки у програмі «Autodesk 3ds Max»» та ін.

Слід зауважити, що після закінчення профнавчання всі безробітні працевлаштуються.

Тож якщо перед вами стоїть питання, як стати затребуваним сьогодні на ринку праці, відповідь одна – звертатись до служби зайнятості, навчитись затребуваним професіям та підвищити власні професійні компетенції.

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь