Професія тракторист: стань затребуваним в агропромисловій галузі і не тільки

Дата: 22.04.2022 15:14
Кількість переглядів: 195

 

 

Маєш посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва категорії А1 і досвід роботи в агросфері? Бажаєш удосконалити знання з правил експлуатації сільськогосподарських машин;навчитися новітнім технологіям обробітку землі, внесення мінеральних та органічних добрив; ознайомитися з інноваціями вирощування зернових, технічних та інших культур і догляду за рослинами? Звертайся до служби зайнятості.

26 квітня 2022 року на базі Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається професійне навчання (підвищення кваліфікації) за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, категорії Е1, Е».

Термін навчання – 1,5 міс.

Умови направлення на навчання:

  • професійно-технічна освіта;
  • стаж роботи;
  • вік особи не менше 18 років;
  • медична довідка з допуском до професії.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Інформацію про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятості у квітні цього року, дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за  тел. (0522) 32-13-28 або завітайте на сайт обласного центру зайнятості у рубрику «Професійне навчання» – «Центри професійно-технічної освіти» – «Графік навчання у ЦПТО ДСЗ».

Довідково. Станом на 18 квітня у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 62 вакансії тракториста та тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

 

Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь