Оголошення про допущення до конкурсу

Дата: 25.03.2022 09:59
Кількість переглядів: 247

За результатами перевірки поданих документів (протокол засідання конкурсної комісії № 1 від 24.03.2022 року) до участі в конкурсному відборі на заміщення вакантної посади директора опорного навчального закладу "Трепівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області"допущено:

  • Тараненко Тетяну Василівну, 1983 року народження, громадянку України, освіта вища, у 2004 році закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Вінниченка за спеціальністю "Педагогіка і методика середньої освіти. Мова та література (німецька)"та здобула кваліфікацію вчителя німецької мови, зарубіжної літератури та української мови і літератури основної і старшої школи (диплом спеціаліста з відзнакою), працює вчителем української мови та літератури і зарубіжної літератури філії "Казарнянська загальноосвітня школа" опорного навчального закладу "Трепівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області".

Конкурсний відбір відбудеться 30 березня 2022 року о 10.00 в приміщенні відділу освіти, молоді та спорту Суботцівської сільської ради за адресою:  м. Знам’янка, вул. Трудова, 1

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь