Як заповнити форму інформації про зайнятість квотних категорій громадян?

Дата: 28.01.2022 08:22
Кількість переглядів: 273

 

 

Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за № 841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Додатком до Порядку є форма інформації про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 20__ рік.

У рядку 01 інформації зазначається середньооблікова чисельність штатних працівників за календарний рік, що передує звітному (середньооблікова чисельність штатних працівників розраховується відповідно до Інструкції зі статистики кількості працівників, затвердженої наказом Державного комітету статистики України від 28.09.2005 № 286, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 30.11.2005 за №1442/11722, у частині визначення показника середньооблікової кількості штатних працівників (ознайомитись з текстом Інструкції можливо на вебсторінці Державної служби статистики України)).

У рядку 02 –середньооблікова чисельність штатних працівників, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та працювали на умовах повної зайнятості у звітному році.

У рядку 03 – розрахункова чисельність працівників, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, у розмірі 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік (округлення результатів обчислень здійснюється за таким правилом: округлюються цифри поступово справа наліво: якщо остання значуща цифра менше або дорівнює "4", вона відкидається; якщо більше або дорівнює "5", найближча ліворуч від неї цифра збільшується на одиницю).

У рядку 04 вказується середньооблікова чисельність штатних працівників за звітний рік.

У рядку 05 зазначається середньооблікова чисельність штатних працівників, що є особами передпенсійного віку (рядки 04 та 05 заповнюються виключно роботодавцями з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб).

У рядку 06 вказується чисельність громадян, яких планується працевлаштувати в поточному році в рахунок квоти.

Більш детально за посиланням: http://www.ukrstat.gov.ua/

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь