Про трудові ресурси області

Дата: 18.01.2022 08:25
Кількість переглядів: 224

 

 

На нашій фейсбук-сторінці розміщено низку матеріалів, що висвітлюють результати пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. В одній з рубрик статистичного розділу комплексного звіту зібрані дані, що характеризують стан трудових ресурсів області.

Так, чисельність населення області (станом на 01.01.2021) складала 920,1 тисячі осіб, з них 414,7 тисячі осіб – це громадяни у віці від 15 до 70 років (вікова категорія, яка найбільш відповідає терміну працездатні особи). Наведена інформація про розподіл населення за новими 4-ма районами та попередньою структурою районів і міст обласного значення. Зібрана також інформація щодо чисельності населення в об’єднаних територіальних громадах. Математичним шляхом (пропорційно) визначена чисельність населення віком від 15 до 70 років у районах та громадах (чисельність населення цієї категорії статистично визначена тільки на рівні області). Проаналізовано статистичні дані щодо кількості найманих працівників – залежно від градації підприємств (великі, середні, малі, мікро- та підприємці), розподілу за районами.

Примітка. 12.01.2022 відбулась пресконференція в обласній державній адміністрації, під час якої було презентовано пілотний проєкт. Переглянути відеозвіт про захід можливо на сторінці облдержадміністрації в соціальній мережі Facebook.

Детальніше за посиланням: https://www.facebook.com/kr.oda.gov.ua/videos/468257764688418

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь