Про статистичний аналіз регіонального ринку праці

Дата: 11.01.2022 13:06
Кількість переглядів: 306

 

 

Обласний центр зайнятості взяв участь у реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. На нашій сторінці у фейсбуці започатковано розміщення окремих матеріалів за результатами дослідження (з комплексним звітом “Ринок праці Кіровоградської області. 2021” є можливість ознайомитись у “хмарному” середовищі – посилання розміщене у матеріалі, що є першим на сторінці).

Комплексний звіт складається з чотирьох розділів: “Результати статистичного аналізу”, “Результати щорічного опитування роботодавців”, “Результати опитування випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти 2020 року”, “Результати експертної оцінки окремих ВЕД”.

У першому розділі проаналізовані статистичні дані ситуації на регіональному ринку праці. Ці дані отримані від Головного управління статистики в Кіровоградській області, взяті з відкритих джерел інших державних органів. Опрацьовані також окремі статистичні матеріали обласного центру зайнятості. Бажаючі ознайомитись з більш широкою інформацією щодо стану зареєстрованого ринку праці області можуть це зробити завітавши до розділу “Аналітика та статистика” на вебсторінці обласного центру зайнятості.

Детальніше за посиланням: https://kid.dcz.gov.ua/analitics/view

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь