Перевір свої навички у світі цифрової грамотності!

Дата: 08.11.2021 10:12
Кількість переглядів: 564

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до місяця цифрової грамотності та скласти національний тест на цифрову грамотність, за допомогою Цифрограм 2.0 (https://osvita.diia.gov.ua/digigram)

Цифрограм — це можливість для приватних компаній виміряти реальний рівень цифрової компетентності команд. Можна зрозуміти, які саме цифрові прогалини в знаннях мають спеціалісти, і запропонувати їм подальші навчальні можливості. Більше того, у команди проєкту Дія.Цифрова освіта буде можливість надати HR-департаменту аналітику по команді в цілому, а за потреби — і по кожному спеціалісту, який складе Цифрограм 2.0. Під час реєстрації на тест назву компанії треба ввести українською мовою та без лапок. 

У новій версії тесту вас очікують запитання, наприклад:

  • Під час серфінгу в соціальних мережах ви побачили, що інша особа використовує ваше ім’я та фотографії без вашого дозволу. Що потрібно зробити в такій ситуації?
  • Ви переглянули відео в соціальній мережі. Яка ознака може вказати на те, що цей медіатекст є маніпулятивним?
  • На ваш мобільний телефон приходить SMS-повідомлення з незнайомого номера мобільного телефону, що ваш мобільний рахунок поповнено на певну суму. Після чого вам телефонують та просять повернути кошти на банківський рахунок або мобільний номер телефону, оскільки помилково ввели не той номер. Які ваші дії?
  • Якщо на вашому комп’ютері не відкривається файл pdf-формату, необхідно… 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь