Приклади заповнення одноразової (спеціальної) добровільної декларації розміщено на вебпорталі ДПС

Дата: 03.09.2021 15:34
Кількість переглядів: 322

У банері «Одноразове добровільне декларування» на вебпорталі Державної податкової служби України розміщено приклади заповнення одноразової (спеціальної) добровільної декларації:

Одноразової (спеціальної) декларації, що подається до Державної податкової служби України з 1 вересня 2021 року по 1 березня 2022 року;

Одноразової (спеціальної) декларації, що подається до Державної податкової служби України з 1 вересня 2021 року по 1 березня 2022 року зі сплатою збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування трьома рівними частинами.

 

          Нагадуємо, що з 1 вересня 2021 року розпочалось одноразове (спеціальне) добровільне декларування громадянами України активів (розміщених на території України та/або за її межами), які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.

          Одноразове (спеціальне) добровільне декларування буде відбуватися шляхом подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації до Державної податкової служби України через приватну частину Електронного кабінету у розділі «Одноразова (спеціальна) добровільна декларація».

 

    За поданням Олександрійського

     відділу податків  та зборів 

     з фізичних осіб та

 проведення камеральних перевірок

 управління податкового адміністрування

 фізичних осіб

                              Головного управління

                              ДПС у Кіровоградській області

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь