Національна поліція України інформує:

05 Грудня, 2023 р., 10:45
Зловмисники масово позначають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення з текстом: "Подивіться, хто загинув у ДТП, я думаю, ви його знаєте, так шкода…".
28 Листопада, 2023 р., 13:09
Для оформлення виграшу зловмисники можуть випитувати персональну інформацію – прізвище, ім’я, місце проживання тощо. Після чого запевняють, що дані переможця зафіксовано і з ним зв’яжуться після їх обробки.
21 Листопада, 2023 р., 10:15
Лише надійний пароль дозволяє підвищити безпеку і подбати про збереження ваших даних. 
30 Жовтня, 2023 р., 13:52
Один із поширених видів шахрайства - привласнення фінансового номеру сторонніми особами з використанням опції віддаленої заміни сім-карт. У подальшому зловмисники можуть заволодіти грошима з рахунків, оформити онлайн-кредити, здійснити оплату на вебсайтах або ж придбати товари у звичайному магазині. 
17 Жовтня, 2023 р., 11:27
Один зі способів незаконного заволодіння грошовими коштами шляхом обману – телефонні дзвінки під виглядом працівників банку з проханням надати інформацію, що стосується вашої картки, пропозицією прив’язати картку до іншого телефонного номера через кібератаку або переказати гроші на «безпечний рахунок».
10 Жовтня, 2023 р., 10:39
У віртуальному просторі найбільш поширені схеми обману – продаж неіснуючих товарів та створення фішингових ресурсів, які зовні схожі на відомі Інтернет-магазини.  
26 Вересня, 2023 р., 16:21
Національна поліція застерігає від шахраїв

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь