Все про професію адміністратор: від навичок до професійної реалізації

Дата: 27.02.2023 11:41
Кількість переглядів: 113

 

 

Бажаєте опанувати нову професію? Державна служба зайнятості пропонує вам стати кваліфікованим адміністратором.

Саме адміністратор - це саме та людина, яка відповідає за комунікацію і координацію дій персоналу сфери послуг для досягнення максимально позитивного ефекту. Саме адміністратор може вирішити проблему гостя в готелі, радо зустріти в ресторані, проконсультувати про послуги салону краси та ін.

Чим займається адміністратор, які навички, особисті та ділові  якості йому потрібні аби професійно реалізуватися, які переваги та недоліки у роботі адміністраторів, як професійно скласти резюме, аби гарантовано отримати позитивне рішення про працевлаштування від роботодавця? Все це під час навчання, яке проходитиме на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Цікаво? Не зволікайте! Професіонали своєї справи допоможуть вам стати відмінним адміністратором: навчать вміло комунікувати з людьми, чітко ставити завдання для персоналу і бути конкурентоспроможними на ринку праці!

Навчання стартує 06 березня 2023 року

Курс навчання триватиме 5,5 місяців.

Про інші професії, які можна здобути за сприяння служби зайнятостіна базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, ви можете дізнатися тут http://surl.li/ezhgn

Є питання щодо організації професійного навчання? За деталями звертайтеся до обласного центру зайнятості, його філій/ структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: http://surl.li/eghis

Пишіть у  Telegram-канал – t.me/dcz_kir

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь