Звернення до фізичних осіб – одноосібників, які самостійно обробляють паї або власні земельні ділянки на території Суботцівської територіальної громади.

Дата: 01.04.2022 10:32
Кількість переглядів: 1929

Звернення до фізичних осіб – одноосібників, які самостійно обробляють паї або власні земельні ділянки на території Суботцівської територіальної громади.

Згідно Податкового Кодексу України з 01.01.2022 року розпочалась та на даний час триває кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами протягом 2021 року.

 Порядок декларування доходів, одержаних фізичними особами, регулюється нормами Податкового кодексу України, відповідно до норм якого подавати податкові декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація) необхідно одноосібникам, які самостійно обробляють паї або власніземельні ділянки та отримують доходи від продажу сільськогосподарської продукції (пп. 165.1.24 п. 165.1 ст. 165 ПКУ). 

Декларація за 2021 рік подається до 01 травня 2022 року.Податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами у деклараціях, сплачуються до 1 серпня 2022 року (включно).

Доходи від продажу сільськогосподарської продукції, вирощеної на власних земельних ділянках площею понад 2 гектари, та доходи від надання власних земельних ділянок в оренду іншій фізичній особі, підлягають оподаткуванню ПДФО за ставкою 18% та військовим збором за ставкою 1,5%.

На сьогодні громадяни мають можливість подати декларацію про майновий стан і доходи не відвідуючи податкову інспекцію, а скориставшись електронним сервісом ДПС – Електронним кабінетом, якщо немає можливості подати Декларацію через електронний кабінет звертайтесь до Знам’янської державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області, за адресою: м. Знам’янка, вул. Чайковського, 7/55,кабінет №9, телефон 7 47 36.

 

Фото без опису


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь