Новини ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ

23 Вересня, 2022 р., 11:38
  Головне управління ДПС у Кіровоградській області звертає увагу платників податків, що відповідно до п. 174.6 ст. 174 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) об’єкти дарування, зазначені в п. 174.1 ст. 174 ПКУ, подаровані платнику податку іншою фізичною особою, оподатковуються згідно з правилами, встановленими розділом ІV ПКУ для оподаткування  спадщини.           Так, згідно п.п.174.2.1 ст.174 ПКУ за нульовою ставкою податку на доходи фізичних осіб оподатковуються:
23 Вересня, 2022 р., 11:36
  Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує.
15 Серпня, 2022 р., 15:19
Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.  
15 Серпня, 2022 р., 15:16
  Головне управління ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що у зв’язку зі змінами в оподаткуванні акцизним податком роздрібної торгівлі тютюновими виробами суб’єкти господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю, повинні забезпечити:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь