УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Дата: 18.02.2022 13:21
Кількість переглядів: 1080

Шановні жителі Суботцівської громади!

Відповідно до Листа Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області від 15.02.2022 року повідомляємо наступне.

Зважаючи на поширення у світових та вітчизняних ЗМІ інформації щодо можливого повномасштабного вторгнення Збройних Сил Російської Федерації на територію України, відслідковується зростання соціальної напруги серед населення України.

Вказане здійснює негативний вплив на розвиток економіки, а також створює сприятливі передумови до вчинення зацікавленими особами низки кримінальних правопорушень, які становлять загрозу національній безпеці держави (заклики та дії спрямовані на повалення конституційного ладу, насильницької зміни державної влади, зміни територіальної цілісності України тощо).

Поширення інформації про повномасштабне вторгнення військ Російської Федерації є проявом т.зв. «гібридної війни» і спрямоване саме на зростання паніки та дестабілізацію суспільно-політичного та економічного становища в державі. Просимо жителів громади керуватися виключно інформацією, яка надходить з офіційних джерел України, не піддаватися паніці, розповсюдженню чуток та іншої фейкової інформації.

Наголошуємо, що не допускається діяльність самостійно утворених озброєних «дружин», «загонів самооборони» тощо, оскільки обов’язок захисту населення держави від іноземної агресії покладений чинним законодавством України виключно на Збройні Сили України, Службу безпеки України та інші утворені відповідно до чинного законодавства військові формування.

Особам, що бажають долучитися до захисту суверенітету та територіальної цілісності України, рекомендуємо звертатися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військових комісаріатів) за додатковою інформацією.

У разі отримання даних щодо поширення панічних чуток, створення не передбачених законом військових формувань, закликів до повалення конституційного ладу, насильницької зміни державної влади, зміни територіальної цілісності України, просимо невідкладно інформувати Управління СБ України в Кіровоградській області (телефон «гарячої лінії» (0522) 36-13-06).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь